fbpx

OM JYSK POLERING & RENS

 
Kvalitetsbevidst servicevirksomhed i Horsens

Jysk Polering & Rens er en servicevirksomhed med speciale i:

Z
Vinduespudsning
Z
Facaderens
Z
FLISERENS
Z
ALGEBEKÆMPELSE
Z

SOLCELLEVASK

Vi har kontor og lager i Horsens, men vores dygtige medarbejdere holder sig så vidt muligt i deres egne lokalområder. Derfor kan du altid få hjælp af en lokal og erfaren medarbejder til en skarp pris.

Vores mål er ikke at være de største eller smarteste. Vi vil være troværdige og yde høj kvalitet til en god pris.

Hvis du får et tilbud på vinduespudsning eller en anden opgave, så spørg os endelig, om vi vil matche prisen. Vores branche er desværre præget af falske tilbud og tvivlsom markedsføring. Du kan læse mere om, hvordan vi forholder os til det under vores prispolitik.

Vores partnerskab sikrer dig den bedste kvalitet

Selvom vi har mange års erfaring, er Jysk Polering & Rens ikke så gammel en virksomhed. Vi skulle nemlig lige have tid til at møde hinanden først.

 

Bag Jysk Polering & Rens står Bo Mogensen og Mikkel Lund. Vi har drevet hver vores servicevirksomhed i mange år, før vi lærte hinanden at kende. Nu giver vi vores kunder endnu mere værdi gennem et godt samarbejde.

 

Hvis du bor i Horsens eller omegn, kender du os måske bedre som Horsens Tag & Fliserens. Den virksomhed drev Bo, indtil vi besluttede os for at gå sammen under navnet Jysk Polering & Rens. Vi har stadig en særlig kærlighed og stor tilstedeværelse i Horsens og omegn. Men sammen dækker vi et meget større område af Jylland og Fyn.

 

Selvom vi er direktører, vil vi hellere selv være ude på opgaver end at sidde på kontoret. Det giver os en god føling med den kvalitet, vi leverer til vores kunder.

 

Vil du vide mere om, hvordan det er at være kunde eller medarbejder hos os? Så kontakt os i dag.

Bo Mogensen

Mikkel Lund

Troværdig og tryg service til en god pris

 

Vi har ikke et mål om at være størst, hurtigst eller smartest. Vi vil bare give dig den bedste service til en fordelagtig pris.

Nogle af Danmarks største virksomheder og boligselskaber vælger os gang på gang, fordi de ved, vi holder, hvad vi lover.