fbpx

FLISERENS

Fliserens og imprægnering af fliser

Vi giver dig fliserens og imprægnering med …

Z

Prismatch med store, landsdækkende virksomheder

Z

Valgfri serviceaftale på op til 15 år

Z

Rådgivning om mulige fradrag

Z

Imprægnering af høj kvalitet

Z

Lokal, pålidelig arbejdskraft

PRISER FRA (PR. KVM.)

35,-

BESTIL ET TILBUD PÅ FLISERENS

Modtag et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.


Når du skal have renset dine fliser, er det vigtigt at gå til opgaven med professionel renseteknik og efterfølgende imprægnering.

Forkert behandling kan føre til, at dine fliser mister deres beskyttende overflade. Så står de muligvis rene og pæne lige efter din fliserens. Men de vil hurtigt blive angrebet af snavs og alger og blive grimmere end før.

Hvad koster en fliserens med imprægnering så?

Prisen på fliserens afhænger af, hvor stort et område, du skal have behandlet.


Vi beregner priser

fra 35 kr. pr. kvm


Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. Hvis du kan finde en bedre pris hos en af vores store, landsdækkende konkurrenter, så matcher vi også den. 

Du kan altså være sikker på at få den bedste fliserens til den bedste pris.

Sådan gennemfører vi fliserens og imprægnering

Vi har specialiseret os i at afrense og imprægnere fliser, så de kan få et længere liv – og tit kommer til at se helt nye ud.

Vi bruger kun professionelle og skånsomme renseteknikker, som bevarer og beskytter overfladen på fliserne.

Som det første vil vi altid se fliserne og tale med dig om det ønskede resultat. Hvis du har lyst, kan du også få en prøve på rensningen uden beregning. Så kan du se, hvor godt dine fliser kan ende med at tage sig ud. Når du har besluttet dig for at få en fliserens, følger vi de her trin:

1. Afrensning af fliserne

Vi bruger professionelt renseudstyr og varmt vand. Vandet blødgør og fjerner skidt, flisepest, alger og lav. 

Vandtrykket er lavere, end de fleste regner med, fordi vandets temperatur og rensemaskinens bevægelser er så effektiv en kombination til at rense fliserne uden at skade overfladen.

2. Desinficering af fliserne

Når den mekaniske afrensning har fjernet alle de synlige problemer, er det tid til at tage hånd om de problemer, der ligger skjult nede i fliserne. Hvis man springer det her trin over, vil du kun have glæde af rene fliser i kort tid, før alger og flisepest igen dukker op.

Vi sprøjter forsigtigt en effektiv desinficering ud på fliserne, så den kan trænge ind og dræbe de alger, der ligger dybere i fliserne. Her sørger vi selvfølgelig for at passe godt på den beplantning, der tit ligger lige op ad fliserne.

3. Imprægnering af fliserne

Når desinficeringen er tør, er det tid til at lukke flisernes overflade, så de kan stå imod angreb udefra. Vi bruger professionel imprægneringsvæske, som beskytter fliserne effektivt i op til et år.

Når du får renset dine fliser, er det vigtigt at vurdere behovet for efterbehandling. Med den rette planlægning kan du holde fliserne pæne i mange år og undgå et større arbejde med at rense dem igen.

Som udgangspunkt vil det være bedst at få en efterbehandling med imprægnering af fliserne én gang om året. Er dine fliser udsat for store mængder (fod)trafik eller en placering, der giver gode forhold for flisepest og alger, kan det være godt med en imprægnering lidt oftere.

En efterbehandling koster 900 kroner (med moms).

Beskyt dine fliser med algebehandling

Mange af vores kunder får hjælp med flere services på samme tid. Når du får udført fliserens, er det tit en god idé også at få en algebehandling af taget. Så er der færre alger lige i nærheden, som kan sprede sig til dine fliser.

Vi tilbyder også algebehandling af facader, så de holder sig pæne og får længere levetid.

Troværdig og tryg service til en god pris

 

Vi har ikke et mål om at være størst, hurtigst eller smartest. Vi vil bare give dig den bedste service til en fordelagtig pris.

Nogle af Danmarks største virksomheder og boligselskaber vælger os gang på gang, fordi de ved, vi holder, hvad vi lover.