fbpx

Slip af med alger og mos 

Algebehandling af tag, fliser & facader

Algebehandling på tag, fliser og facade er vigtigt, hvis du vil holde din ejendom sund i mange år. Vi hjælper dig med effektive og professionelle behandlinger.

Fast lav pris

Algebehandling af tag (max 300m2)

 


Kr. 899,-


 

BESTIL En ALGEBEHANDLING

Udfyld formularen herunder for at se din pris og foretage bestilling.


Alger elsker det danske klima. Ligesom os andre har de brug for både vand og sol. Når de har begge dele, kan de vokse hurtigt. Derfor kan du især i løbet af forår og efterår opleve, at algerne spreder sig på dine fliser, facaden og taget.

Om sommeren kan alger tørre helt ud. Men de dør ikke. I stedet går de desværre bare i dvale, indtil de igen får noget vand.

Algerne er i luften og vil derfor sætte sig på de fleste overflader med tiden. Men med en professionel algebehandling kan du holde dem væk.

Hvad kan du forvente af en algebehandling?

Almindelige grønne alger
Visner inden for 2-5 dage.  Herefter vil vind og vejr langsomt gøre dit tag pænere. Ønsker du et pænt rent tag hvert år, så anbefaler vi en årlig algebehandling.

Gult lav
Er en luftbåren svamp, og er meget genstridig! Det kan tage op til 9 mdr, før det begynder at løsne sig, og du skal påregne en årlig algebehandling 3-4 år.

Mos
Visner cirka en uge efter behandlingen. Vi giver ingen garanti for at mosset ryger ned af dit tag, da det afhænger af tagheldning, samt vind & vejr. Du kan med fordel selv rage det døde mos ned fra taget, et par uger efter behandling. På den måde opnår du hurtigere et pænt tag.

Alger kan skade dit tag

Selv helt nye huse og bygninger bliver hurtigt angrebet af alger. Derfor er det en god idé at få en forebyggende algebehandling, når en bygning står færdig, eller et nyt tag er blevet lagt.

 

Taget er et godt sted for alger at leve, fordi de både har adgang til masser af sol og regnvand det meste af året. Desværre kan de skade taget, hvis de får lov at sprede sig.

 

Alger kan vokse ned i tagkonstruktionen gennem selv de mindste åbninger. Algevæksten kan også selv skabe revner i tagkonstruktionen og være med til at gøre taget til et godt sted at bo for mos. De to typer bevoksning holder på fugten – og den vil du under ingen omstændigheder have ned i din tagkonstruktion!

 

For at undgå skader på dit tag er det vigtigt med en professionel algebehandling.

Algebehandling af tag
Algebekæmpelse af tag

Hvordan foregår algebehandling af tag?

Det kan virke oplagt at bekæmpe algerne med vold og magt, så du bliver fri for dem i en fart. Men hvis man går i gang med mekanisk behandling af taget – fx med en højtryksrenser – er der større risiko for at gøre skade end gavn.

 

Den mest effektive og sikre metode til algebekæmpelse er en behandling med væske. Derfor tilbyder vi kun algebehandling af tag uden nogen form for skrubben og skurren.

 

Vi sprøjter algemiddel ud på hele taget, så alger og mos bliver slået ihjel

 

Vi bruger udelukkende det miljøgodkendte algemiddel Neutralon, fordi det både er effektivt mod alger og er biologisk nedbrydeligt.

 

Så skal vind og vejr gøre resten af arbejdet. I løbet af de første dage efter behandlingen begynder alger og mos at dø. Der kan dog gå op til ni måneder, før de sidste vækster slipper dit tag og bliver skyllet ned af regnen.

 

Vi suger gerne både algemiddel, alger og mos op fra dine tagrender, når vi alligevel er i gang.

Hvornår på året er algebehandling bedst?

Vi algebehandler mest om foråret, sommeren og efteråret. Men vi kan algebehandle hele året, så længe det ikke regner eller fryser.

 

Algebehandlingen skal have tid og plads til at virke på dit tag. Så det går ikke, at den bliver skyllet væk af regn, så snart den sprøjtes på dit tag. Frostvejr er en hovedpine for sig selv, fordi det forhindrer algemidlet i at gøre sit arbejde.

 

Det er en god idé at tænke algebehandling af tag sammen med behandlingen af andre flader, så du mindsker risikoen for, at algerne spreder sig fra taget til facaden og fliserne.

Algebehandling af tag

Hvad koster algebehandling?

Vi tilbyder algebehandling fra kun 899 kroner (med moms) uanset om du skal have behandlet tag, facade eller fliser.

 

Du kan få en pris på algebehandling ved at udfylde formularen til højre.

 

Hvis dit tag er hårdt plaget af alger, kan det være nødvendigt at behandle det flere år i træk. Vi tilbyder en fast aftale uden binding. Så behøver du ikke selv at huske på, at det er tid til algebehandling.

 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig af med algerne? Så giv os et kald.

Fast lav pris

Algebehandling af tag (max 300m2)

 


Kr. 899,-


 

BESTIL En ALGEBEHANDLING

Udfyld formularen herunder for at se din pris og foretage bestilling.


Troværdig og tryg service til en god pris

 

Vi har ikke et mål om at være størst, hurtigst eller smartest. Vi vil bare give dig den bedste service til en fordelagtig pris.

Nogle af Danmarks største virksomheder og boligselskaber vælger os gang på gang, fordi de ved, vi holder, hvad vi lover.