fbpx

VINDUESPUDSNING

Professionel vinduespudsning til private og erhverv

Skal dine vinduer være rene og velholdte? Så står vi klar til også at hjælpe dig med professionel vinduespudsning. Vores erfarne vinduespudsere arbejder på fuld tid i deres lokale områder i Østjylland.

Du får derfor besøg af en dygtig vinduespudser, som kender dit område og løser opgaven på professionel vis – til en konkurrencedygtig pris. Fortrolighed og diskretion er en selvfølge, og vi sender altid en SMS, inden vi kører ud til dig. Så behøver du ikke selv at huske på at flytte vasketøjet, og hvad der ellers skal være af vejen, så vi kan komme til dine vinduer.

Få rene vinduer

Priser fra


kr. 159,-


 

BESTIL VINDUESPUDSNING

Udfyld formularen herunder for at se din pris og foretage bestilling.
Du modtager altid en sms, forud for vores besøg.


Vi går langt for at gøre det så let som muligt for dig at holde vinduerne pæne. Mange af vores kunder vælger en fast aftale med vinduespudsning hver fjerde, ottende eller 12. uge.

Skal vi tage de indvendige ruder med, når vi alligevel er hos dig? Tilføj indvendig polering til din bestilling.

Vinduesvask med vaskeanlæg eller skviz

Du kan i høj grad selv bestemme, om du vil have dine vinduer pudset med moderne vaskeanlæg eller den gammeldags metode med sæbe og skviz. Men hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst for dine vinduer, kan du altid spørge os ad.

Nye, store vinduespartier er tit lettest at holde pæne med et vaskeanlæg. Vi bruger anlæg, der skyller rent vand – helt uden kalk og andet skidt – ud på teleskopstangens store børste, vi rengør vinduerne med.

Hvis du tidligere har fået vasket vinduerne med sæbevand, vil der gå en gang eller to, før du ikke længere kan se sæberester på dine vinduer, når du er gået over til vaskeanlæg.

Mindre vinduespartier – og især ældre vinduer – er bedst at pudse med den traditionelle tilgang. Svamp og skviz ligger godt i hænderne på vores rutinerede vinduespudsere, og derfor kommer de hurtigt og nænsomt omkring alle ruderne.

Vil du vide, hvad der vil være bedst for dine vinduer?

Professionel afrensning af glas og vinduer

Har du brug for hurtig udrykning til glasdøre eller vinduer, som er blevet beskidte under et byggeprojekt? Så tøv ikke med at tage fat i os.

Vi løser mange opgaver for bygherrer og entreprenører, der skal have reddet vinduer og døre, før de tager skade. Rester af mørtel og fugemasse kan gøre så stor skade på glas og aluminium, at man er nødt til at skifte dem ud. Det hjælper vi med at undgå.

Med vores forsigtige tilgang kan du i mange tilfælde få renset glas og rammer helt, så der ikke er spor efter byggeriet.

Vinduespudsning uden striber

Vi indrømmer gerne, at vinduespudsning ikke er raketvidenskab. Det er et håndværk, som de fleste kan lære. Spørgsmålet er, om du får det gjort. Og hvis du gør, kan du så nå alle vinduerne?

Når du får os til at klare opgaven, er du garanteret et flot resultat til en skarp pris. Også hvis vi skal pudse vinduerne på første sal og ovenlysvinduer i samme højde. De højt placerede vinduer vasker vi med teleskopstang og rent vand, så du hverken skal se på striber eller sæberester bagefter.

 

Har du også solceller oppe i højden?

Så kan vi også vaske dem af for dig. Se mere under solcellevask.

Troværdig og tryg service til en god pris

 

Vi har ikke et mål om at være størst, hurtigst eller smartest. Vi vil bare give dig den bedste service til en fordelagtig pris.

Nogle af Danmarks største virksomheder og boligselskaber vælger os gang på gang, fordi de ved, vi holder, hvad vi lover.