fbpx

FACADERENS

Lad os holde din facade ren med professionel facaderens

Facaderens er vigtigt til de facader, der skal være pæne og effektive i mange år. Facader kaldes også klimaskærme, og det forklarer ret godt, hvorfor de får brug for at blive renset. Regn, rusk og alger angriber alle facader, så de bliver beskidte, grimme og risikerer at blive slidt ned for hurtigt.

En professionel facaderensning fjerner skidt og alger, så facaden igen er pæn, giver et godt indtryk og får et længere liv.

Book et uforpligtende møde

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Facaderens til erhverv

Ejendomme sender et vigtigt signal om dem, der bor i dem. Måske ser du det ikke selv, men når kunder, gæster, samarbejdspartnere eller lejere besøger din ejendom, vil facaden være en stor del af deres første indtryk. Derfor er det vigtigt med en ren og velholdt facade.

Udlejningsejendomme giver også et bedre indtryk med en ren facade, og du vil kunne tjene flere penge på at leje ejendomme ud, der altid er præsentable og velholdte.

Facaderens til private

Måske har du ikke tænkt over, at din bolig skal have en facaderens. Så har du det til fælles med dem, der byggede for dig. Men når man bruger mange penge på et hus eller en lejlighed, er det også vigtigt at passe på den.

Hvis du spørger os, burde hvert nybyggeri afsluttes med en professionel facaderens, imprægnering og algebehandling. Uden dem kan du være sikker på, at alger og snavs flytter ind før dig selv. Men med et besøg fra os er du sikker på, at dine nye rammer holder sig pæne i mange år.

Skånsom rensning af facader

Alle facader er forskellige, og derfor tilpasser vi altid vores renseudstyr til den enkelte opgave. Betonoverflader er hårde og kan tåle et højt vandtryk. Andre facader er blødere – nogle er ligefrem porøse – og skal derfor renses med lavere tryk eller med kemi.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og en prøve på facaderensningen, før vi giver pris og går i gang. Det er vigtigt for os, at du får den bedste løsning til din facade, så vi kan forlænge dens levetid.

Du er den første til at få besked, hvis vi opdager skader på din facade. Selvom vi ikke selv tilbyder at reparere din facade, er det vigtigt, at du kan handle hurtigt for at få repareret skaderne.

 

Bevar det gode resultat efter en facaderensning. 

Vi vender gerne tilbage og imprægnerer din facade, når den er helt tør efter rensning. Spørg os for en god pris på imprægnering af facade.

Facaderens og fjernelse af graffiti

Er din facade ikke “bare” beskidt og plaget af alger, men også malet over med graffiti? Så er det vigtigt at få fjernet laget af maling hurtigt. Når graffiti får lov at blive på en facade, kommer der hurtigt mere til.

Meget graffiti bliver malet med maling, der i sig selv kan være med til at nedbryde facaders beskyttende lag. Noget maling har en UV-beskyttende effekt. Uanset hvad din facade bliver udsat for, er der en risiko for permanente afmærkninger og farveforskelle, hvis det får lov at blive siddende.

Vi tilbyder hurtig og effektiv fjernelse af graffiti på …

Z

Mursten

Z

Betonfacader

Z

Pudsede overflader

Z

Porte og andre overflader i træ eller metal

Z

Busser, biler, tog og andre transportmidler

Kontakt os for at få en pris på din opgave med facaderens og fjernelse af graffiti.

Troværdig og tryg service til en god pris

 

Vi har ikke et mål om at være størst, hurtigst eller smartest. Vi vil bare give dig den bedste service til en fordelagtig pris.

Nogle af Danmarks største virksomheder og boligselskaber vælger os gang på gang, fordi de ved, vi holder, hvad vi lover.