fbpx

SOLCELLEVASK

Rengøring af solceller

Som du nok ved, får du mere strøm ud af dine solceller, jo mere solen skinner. Men vidste du også, at det ikke kun er skyerne, der holder solen fra at have fuld effekt på din elregning?

Dine solceller bliver med tiden dækket af skidt og alger, som holder noget af sollyset fra at nå ind i cellerne.
Det er naturligvis ikke så godt for din investering i solcellerne.

Solcellevask


Fra kr. 249,-


 

BESTIL SOLCELLEVASK

Vi vender tilbage med en dato inden for få hverdage


Regn og blæst kan tit sørge for at feje blade og andet nedfald væk fra dine solceller. Men det lag af skidt og alger, som lægger sig på alle flader, sidder for godt fast til at blive fjernet af regnen.

Derfor er det vigtigt, at du får dine solceller vasket og holdt rene. Men du behøver ikke selv at stå for det. Du kan med fordel kombinere solcellevask med vores tilbud om vinduespudsning.

Professionel rens og vask af solceller

Der er flere gode grunde til at få professionel hjælp til at vaske og vedligeholde dine solceller. Den mest indlysende er, at du får mere for pengene, når mere lys bliver omdannet til strøm. Derudover kan det være vigtigt at overveje …

  • Kræver solcelleproducenten vedligeholdelse?
  • Risikerer skidt og blodregn at skade dine solceller?
  • Vil det være en hjælp at få andre øjne på dine solceller jævnligt?

Giv dine solceller et langt og effektivt liv med vores hjælp

Hvis du har fået en garanti på dine solceller fra producenten eller installatøren, skal du være opmærksom på, at den kan forholde sig til vask af solceller. Hvis du er forpligtet til at vaske og vedligeholde solceller, men ikke gør det, risikerer du, at din garanti bortfalder.

Når det for eksempel stormer, eller vi bliver ramt af regn med ørkensand – såkaldt blodregn – er dine solceller særligt udsatte. Det er vigtigt at få vasket sand og skidt væk fra solcellerne, så det ikke ridser overfladen og gør den dårligere til at fange sollys.

Du kan med fordel selv se dine solceller efter med jævne mellemrum. Men når vi vasker dem af, holder vi også øje med, hvordan de har det. Derfor kan du hurtigere få besked, når der er ved at opstå problemer med dine solceller.

Udfyld formularen, så lægger vi snart vejen forbi dig.

Har du spørgsmål til, hvad solcellevask vil koste for dig? Så giv os et ring.

Troværdig og tryg service til en god pris

 

Vi har ikke et mål om at være størst, hurtigst eller smartest. Vi vil bare give dig den bedste service til en fordelagtig pris.

Nogle af Danmarks største virksomheder og boligselskaber vælger os gang på gang, fordi de ved, vi holder, hvad vi lover.